Kings of LeonSom ni märker så är jag totalt inredningsanti just nu.

Imorgon tänkte jag avsluta alla mina prenumerationer på inredningstidningar & sen ska jag bara läsa Family Living.
Den är bra & jag gillar deras loppis-touch.

Ikväll har min junta varit här & jag hade faktiskt torkat av diskbänken men sen inget mer. Sambon som avskyr att ha stökigt när någon kommer har dammsugit frenetiskt & plockat.... Okej, vill han så får han. Själv tänkte jag träna på att kunna slappna av fast det ligger klädhögar & grejer lite hursomhelst....

Näpp, jag känner att jag håller på att förvndlas till mig själv som jag var när jag var tolv år. Satt mest & lyssnade på trackslistan & antecknade ner alla låtarna.

När jag hör en bra låt på radio så tar jag fram mobilen-väljer track id- kollar av på den vad låten heter & går in på nätet å lyssnar sen. (å sen...så klickar jag hem skivan från ginza....inget ladda ner här inte!!!;)

Tycker att alla borde lyssna på den här underbara låten med Kings of Leon.

Du kommer att älska den......!!!!!

Ps. Frida. Jag erkänner. Det är det vidrigaste o läskigaste jag gjort i hela mitt liv......så fruktansvärt slemmigt-kräkigt å hemskt...... Kom till mig å gråt ut vettja.....;)

Kommentarer
Postat av: Frida

Det var bra du inte sa det i förväg för då hade jag nog inte vågat.... BLÄ! Inget lugnande för mig heller.De tyckte att jag var "jätteduktigt" och att det gick "jättebra". Får mig att undra hur läskigt och äckligt det är när det inte går bra..... ;) Kram!

2009-06-11 @ 16:16:24
URL: http://fridasfunderingar.blogg.se/
Postat av: Carina

oj vilken skön låt härligt raspig röst...Mycket bra tips...Håller med dej att äkta varan är bäst inga nerladdningar här heller...

2009-06-11 @ 20:32:01
Postat av: Mari

Samma här ska bara ha Family Living nu, har Sköna hem, jäkla skittidning som jag tog en prenumeration på, där blir det ingen fortsättning kan jag lova.Ha det så gott!!

2009-06-12 @ 07:51:46
URL: http://marityrenia.blogg.se/
Postat av: Kajsa

Och jag ska på Family Living-event imorgon kväll! :-D Komplett med goodiebag och allt såvitt jag förstår...

2009-06-15 @ 21:48:46
URL: http://radhustankar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0