Jag är en moraltant.....Bild av å med moraltanten

Har en gnällig 6 åring i ansiktet men ska bara publicera något jag skrev för ett tag sen men som jag inte vågat publicera här på bloggen. Men jag oooorkar inte skriva om heminredning. Eller någon bra skiva. (Salem al Fakir snurrar fortfarande här hemma). Så jag lägger ut texen då.
Läs å njut. Haha.....


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Det här är ta mej tusan det bästa jag läst sen jag konfirmerade mig.


Själv är jag inte bara trött, bloggoinspirerad blabbblabbblabbb....utan åxå säger jag NEJ TACK till mail med halvnakna killar som poserar i olja.
Jag säger åxå NEJ TACK till ladies Night.

Jag har -förlåt mig- svårt att se mig själv i en situation där jag ååååar åt en kille som åmar sig på scenen en kväll som är "tjejernas kväll".

Jag tycker inte det är okej med killar som har nakna/halvnakna tjejer som väggalmanackor heller.

Om min sambo skulle på en men´s night med systrarna Graaf lookalikes så skulle jag väl inte jubla av lycka precis. Inte för att jag skulle vara orolig över honom utan jag skulle däremot tänka t.ex.mer på att jag inte vill ha mina döttrar halvnakna poserande för andra dreglande män någon gång i framtiden. (fy f-n)

.............................................................................................................................................................................

Trevlig helg på er!

Ps. Jag ratar även kläm å känn partyn.


Kommentarer
Postat av: LillaMy

Ha.Först att kommentera.Nu är jag hemma igen i verkligheten.Underbar vecka overthere.Jag skulle nog inte var en sån blir bjuden på ladies night skulle jag tro :)men vad gör väl det?Jag har så mycket roligare än så.Nu ska jag basta.kramar

2009-04-24 @ 21:13:30
URL: http://myslivochhem.blogspot.com
Postat av: C a m i l l a

Jag kunde inte ha skrivit det bättre själv. :)

2009-04-24 @ 22:45:49
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Postat av: Maria

Det är lite konstigt att det ur samhällets synpunkt verkar vara helt okej för kvinnor att gå på Ladies night, men om det var män som skulle gå på motsvarande men med tjejer så skulle det inte kännas okej.

Ha en bra helg moraltanten =)!

2009-04-25 @ 09:01:10
URL: http://jagblommar.blogspot.com
Postat av: Iris

Jag håller med, helt enkelt. Bra skrivet!kram /iris

2009-04-25 @ 10:04:17
URL: http://inredningskaos.blogspot.com
Postat av: Ullster

Å jag vill inte gå på Ladies Night heller. Vilken tur att det finns fler då. Å män som strippar...

finns det nå mer osexigt. Men för mig har det inget med moral att göra eftersom jag helt saknar det, det är bara sååå töntigt tycker jag.

2009-04-25 @ 11:20:06
Postat av: Zun

Väl rutet!Själv har jag varit på ETT kläm-och-känn party och kände mig mest obekväm och bortdärifrånlängtande och kommer NOT aldrig never NJET att bevista ett igen.Pussiluringen på dig!

/Zun

2009-04-25 @ 21:57:31
URL: http://zunderbar.blogspot.com
Postat av: Liza

Instämmer helt!! Mkt bra skrivet!

KRAAAAMIZ!

Liza

2009-04-26 @ 19:56:34
URL: http://vardagslycka.blogg.se/
Postat av: jama

Ha ha, jag älskar folk som skriver såhär. Rakt ur hjärtat inga krusiduller eller lull-lull.You go Girl!PS! Jag däremot skulle gäääärna gå på Ladies Night då jag vart kär i Mr Stenmarck i fleeeera år!

2009-04-30 @ 17:42:31
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: A

Håller med! Fy f-n (rent ut sagt) vad bra skrivet.Och mail med halv- och helnakna karlar avskyr jag.

Inte för att det är något "fult" med en naken man (men jag föredrar min egen ;D ), men jag vet att många av de som skickar såna mail definitivt INTE skulle gilla att deras män gjorde detsamma med bilder på nakna kvinnor.

Det blir så j-la bakvänt när kvinnor tror att man uppnår jämställdhet genom att anamma saker som vi tycker är "fel", men "om männen gör det så kan vi göra det". Som att två fel blir rätt.

Sen är det faktiskt väldigt orättvist det där med sexhjälpmedel. Det är jättebra, tycker jag, att det är ok för tjejer. Att kvinnlig sexualitet accepteras fullt ut. Så självklart liksom.

Men männen då? Varför ska de anses "snuskiga" om de vill ha hjälpmedel?

Hemma delar vi på allt, efter förmåga, tid och lust. Vi gör inte precis lika mycket av precis allt. Men det flyter och ingen gör mer än någon annan, vi gör bara lite olika saker (och på olika sätt). Mannen är den som tvättar mest, och avloppen rensar jag. Inte för att vi ska bevisa något, det har bara blivit så. Däremot står jag oftast för matlagning, medans han är en jävel på diskmaskinen. :D

Och Ladies night? Njaaa, inte riktigt min grej. ;)Ooops, vilken lång kommentar det blev. Och en del svordomar. Ha överseende! Jag skulle kunna skriva ännu mer om detta ämne, men nu blev det mest lite ostrukturerat svammel.Kort och gott kan jag säga att jag är feminist, för jämställdhet och MOT att kvinnor ska bete sig på sätt som anses som "fel" när män gör det.

2009-05-06 @ 15:31:09
URL: http://minsoffa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0